Ingredientele sunt pentru 2 persoane flamande:
- 2 pulpe dezosate de curcan
- 1 legatura medie de broccoli
-2 stiuleti de porumb dulce
-2 dovlecei
-2 morcovi
-cateva ciuperci
-100ml de vin rosu
-cativa catei de usturoi
-sare piper si cimbru
-jumatate de pachet de branza de burduf de la napolact (cred ca un pachet are 500g)
Aprindem cuptorul la foc mediu, treapta 4, 180celsius. Ungem tava cu ulei, presam usor cu un cutit cateii de usturoi, punem legumele taiate in tava, sarea, piperul, cimbrul si le amestecam sa prinda fiecare un strat de ulei si mirodenii.
Crestam pulpele de curcan si le ungem cu ulei, sare si piper. Le asezam in tava, peste legume si in crestaturi indesam branza de burduf. Turnam un pahar de vin rosu in tava pentru sos, bagam la cuptor si lasam 45-60 minute.
Pofta buna
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu